tell me.

det är lite läskigt. jag vet ingen som vet allt det där om mig.
jag vet en som skriver som jag, vilket borde vara den personen som har gjort det.
jag vet en som kallar mig bruden
en annan som vet att jag älskar att säga "med dröm och verklighet i samma hand"
någon annan som liksom har koll på alla smådetaljer.

snälla, berätta nu?
kärlek & pirr | | Kommentera

SMC - del 2.

Trots att hon har haft cancer, vart nära och dö och ständigt fick kämpa för sitt liv är hon otroligt livsglad. Hon har aldrig, och kommer aldrig att bli, rädd för att dö. det är inte hennes grej att oroa sig. Det händer saker som gör hennes liv jobbigt hela tide men hon är lika positiv för det. tar allting med ett leende och skrattar trots allt.

Hon älskar att resa till nya ställen där hon inte känner någon. detta kan för många verka läskigt och någonting man ska akta sig för. Men icke för lillmaiks, hon antar som vanligt sådana här utmaningar med glädje! Den lilla egenskapen gör att hon har vänner i hela sverige och i hela världen.

hon har även lite svårt att bestämma sig om saker. sen hon började ettan på gymnasiet har hon haft nio olika hårfärger. hon blir ständigt retad för att hon bor på landet och har gnälldialekt. Hon hatar solen och ogillar sommaren pga detta. däremot gillar hon vintern väldigt mycket, snö älskar hon och detsamma med att åka skidor. Dessutom kan man ju ha tjocktröja på sig på vintern, vilket hon gillar. när hon har tshirt känns det nämligen som att folk tittar på henne säger hon. och när någon tittar på henne kan hon inte göra någonting, inte ens knyta sina skor. hon kan inte heller behålla ögonkontakt med folk.

i livet har hon väldigt mycket som hon drömmer om. hennes planering är enorm och hon är engagerad i allt och alla. i livet vill hon mest av allt bli läkare. hon engagerar sig som sagt i sjukligt mycket saker, och hon går utbildningar, sitter i styrelser och är ledare hit och skriver böcker dit.

hon gillar ordet Hångla väldigt mycket. och hon gillar även att hångla. de som är bäst är killar med halvlångt hår som lockar sig i nacken, de ska vara söta och gärna ha converse. hon älskar nämligen converse, sina första köpte hon långt innan alla andra hade converse. de var röda och är än i dag de hon gillar bäst. trots att hon nu har massa par i hur många färger som helst. Tillbaka till killarna, hon har ingen pojkvän. dels har hon inte tid, och dels är det svårt att hitta någon som orkar hänga med i hennes tempo. Maiks själv är dessutom rädd för att ha en pojkvän. hon vill inte bli sviken. Hon är dessutom ofantligt rastlös, hon kan inte ens se på en hel film innan hon tröttnar, hur ska hon då kunna ha en pojkvän? Hon säger att hon aldrig ska gifta sig, men om hon ska göra det så ska hon göra det under vattnet. udner en dyktur. Hon älskar vatten, det är det element hon trivs bäst i.
kärlek & pirr | | Kommentera

SMC - del ett

tjah. Maiks har fullt upp som vanligt men jag har inlogget till hennes blogg så ja sköter väl de här under tiden hon ska göra viktiga saker som att ta över världen. sorry maiks hoppas att du inte slåt mig nu när jag snor din blogg lite. hehe. jag ska skriva om maiks det kan vli skoj.

jag känner en tjej. Hon heter Marika. Sara Marika Cecilia Persson. Men hon kallas för Maiks. hon pratar snabbt och mycket, lite för mycket ibland kan man tycka. och när hon pratar är hon så in i norden regelrätt gällande gramatik. inte ett grammatiskt fel någonsin. fast nu ljuger jag kanske lite, hon använder ofta uttryck som hon själv kommer på, just nu är det mycket "på ärligt", det är hennes favorituttryck. hon är lite skev på små vis, men det ät ju det som gör att man liksom gillar'na. hon äter pizza från mitten och ut, för det är godast så. hon avgudar ahlgrensbilar (vita) och dr. pepper. & självklart äter hon efterrätterna innan maten. det är ju godast.

Trots att hon är tjej beter hon sig som en kille ibland.hon kan ingenting om smink, bryr sig inte om hur hon ser ut och är väldigt naturlig. Hon tvekar inte en sekund utan kastar sig in i olika äventyr och antar vilken utmaning som helst. Trots att hon kan tyckas vara ganska rak och läskigt ärlig i vissa fall är hon fruktansvärt sympatisk, bryr sig om alla och har ett hjärta av guld, rakt igenom!

kärlek & pirr | | Kommentera
Upp