Lucka 13; En bild på avgörande ögonblick i år

IMG_1311
 
Det här är egentligen en ganska oklar bild. Men, det den symboliserar är någonting bra. Jag har nämligen på mig de tajtsen och de skorna som Mattias hade med sig hem från sin första praktik. Denna bild är alltså tagen den dagen han kom hem, den dagen som vi förstod att vi klarar av att han kommer att jobba som sjökapten. Vi klarar av att vara ifrån varandra 10 veckor. Den här dagen förstod jag det, och ja, det är minst sagt en avgörande dag för mitt liv. 
 
Julkalender från Emilydahl! Bäst! 
julkalender 2014 | | Kommentera

Lucka 12; En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

PIC_3089
 
Den här bilden väcker verkligen min sommarlängtan! Jag har visserligen inte så mycket sommalängtan just nu. Jag gillar ju vintern. Men ser ni inte hur glad jag är här? Världsglad. Älskar äventyr och sommar och grön natur och blå himel och åh nu är min simmarlängtan här iallafall. 
 
Och den här fina julkalender är från fantastiska emilydahl  <3
 
julkalender 2014 | | Kommentera

Lucka 11; En bild på en person du saknat i år

 
Jag blir alldeles knäpp på mig själv. Varför kan jag inte lägga upp en bild per dag? Jag klarar inte av strukturen. hua. Dessutom; när jag blir stressad eller pressad - då lägger jag ner allt. Jag lägger mig i soffan och bara ger upp. 
 
Men. Detta är de två personer jag har saknat i år. Andréa, min fina bästis. Vi har alltid varit tre i mitt gäng. Andréa, Rebecka och jag. Nu bor jag och Rebecka i samma stad - och vem saknas då? Jo. Andréa såklart. Det blir så påtagligt. Sen är den andra personen på bilden Kicki. Fina, bästa vännen Kicki. Sen vi lärde kände varandra första gången har vi varit oskiljaktiga. Vi har bott ihop, rest ihop, left ihop. Åh. Nu bor hon i Östersund och oj vad långt bort det är. 
 
Två personer jag saknat. 
 
julkalender 2014 | | Kommentera
Upp