Warszawa

 
 
2014-10-22_1414000097
Ebba smsade och bara "ska vi åka till Warszawa"? Jamenvisst sa jag. Och nu åkte vi!  
2014-10-24_1414167264
Bubbel och chips på hotellrummet. Vad mer kan en begära av en weekmiddle egentligen?  
2014-10-25_1414235824
Jag gillade verkligen Warszawa. Verkligen. Modern stad. Billigt. Coola människor. Och de har ett torg som heter Hipster Square. Vad mer kan en egentligen begära? 
resor & äventyr | | Kommentera

Trattisar

_DSC0459
 
_DSC0463
 
Bästa sättet att överleva hösten som student. Gratis mat som bara kostar en mysig stund i skogen med min fina mamma och pappa. Det är inte illa det. I år fanns det så otroligt mycket svamp att till och med jag (som annars är dålig på att se svamp och dessutom har dåligt tålamod) hittade en hel massa svamp. Pappa tyckte dock det var tråkigt, han gillar inte "att bara skörda" utan vill leta lite istället.
 
Hos min mamma och pappa är skogen utanför dörren. När det är dags för middag är det bara gå ut och plocka lite svamp. Hur lyxigt är det inte? Att bara plocka det man behöver just nu, för nästa gång är det bara att gå ut och plocka igen. 
 
Fick med mig en hel massa svamp hem. Studentplånboken och min mage tackar! 
mat & recept | | En kommentar

älskade farmor

_DSC0450  _DSC0453
 
Den mysigaste kvällen på länge. Bara jag och min farmor och tända ljus. Hon är så fin min farmor. Hon har så mycket att berätta, bara jag har tid att lyssna. Hon har vuxit upp i Månäs i Norrland, i en samefamilj. Gått i skolan och bott på internat. Upplevt kalla vintrar och fina vänner. Nästa gång jag kommer hem till Nora har vi bestämt att vi ska avsätta en hel dag till att bara prata om hennes uppväxt. 
 
Det är så himla himla viktigt att inte glömma bort att lyssna. 
det som snurrar, färgklickar | | Kommentera
Upp