Spotify Februari

 
26 låtar. 1 timme och 40 minuter. Låtlistans namn: 15-02: Det en känner igen. 
 
Februaris spotifylista. All musik som är enkel att lyssna på. Sånt jag känner igen. Sånt som inte är ansträngande. Allt jag gillar.  Lyssna gärna. Klicka på bilden eller här för att komma till listan. 
 
Listan innehåller dessa artister: 
Amanda Bergman
Amanda Jenssen
Ane Brun
Ane Brun & Linnea Olsson
Birdy
Bon Iver
Familjen
First Aid Kit
Håkan Hellström
I'm from Barcelona
José González
Kings Of Leon
THe Kooks
Love Antell
Mark Ronso & Bruno Mars
Markus Krunegård
Moddi
Oasis
Veronica Maggio & Håkan Hellström
Veronica Maggio
Vitamin String Quartet
Walk the Moon
 
 
 
Musiken | | Kommentera

Bokklubb

 
Har precis gått med i en bokklubb & det känns så himla bra. Jag pluggar mycket och läsaer mycket kurslitteratur, tar mig dock aldrig tid att läsa skönlitterärt. Har lite tappat det. Känslan av att älska att läsa. Har precis börjat med denna bokklub som är en sluten grupp på facebook. Vi bestämmer böcker tillsammans och vi läser sedan en gemensam bok under två veckor. Ska bli väldigt spännande! 
 
 
 
saker & tips | | Kommentera

Irland

 
Idag åker jag till Irland. Ska bli så himla spännande. Jag och min chef från jobbet jag har på sommaren åker dit. Förberedelser inför sommaren liksom. Känns ju ändå lyx att få göra det. Känns som att Irland är ett land jag kommer gilla. Vet inte varför. Kanske på grund av naturen? Har blivit en sån himla sucker för fin natur på senaste tiden. Antar att det har med att jag blivit vuxen att göra, eller nått sånt. Hur som: känner mig som en proffsig bloggare som nu har förinställt inlägg under veckan jag är borta. 
 
 
Vässarö, resor & äventyr | | Kommentera
Upp