fina fina vän.

jag har världens finaste brev. jag brukar läsa det när jag är arg på verkligheten:

 

du lärde mig att vem som helst kan ta över världen, men det tror jag inte på. Jag tror att den värld vi lever i idag endast kan bli övertagen av en sprallig, glad, positiv tjej som aldrig kan bestämma sig när det gäller glassorter, hårfärger, ställen hon vill besöka, kläder, skor, frisyrer och allt vad det heter.

Hon som vill, kan och ska göra allt på samma gång, även om det bryter mot alla jordens lagar (exempelvist bygga ett palats av glass, som man kan bo i). Den enda tjejen som kan  ta över världen är hon som har gått igenom lite mer än de flesta, hon som (utan att veta det) förändrar folks liv genom sitt skratt, sin glädje, sin öppenhet, mystik och sina tankar.

Hon som de flesta önskar att de var. Britney Spears, Barack Obama, Coldplay, Buddah, Usaint Bolt, Håkan Hellström, Jesus och alla dem som har förändrat kommer att glömmas bort den dagen världen (och inte bara ssf, kfum, simhallen i Nora, Risbergska skolan, sjukhusen i Uppsala och örebro och allt det där) får träffa och lära känna dig.

Jag vet att varje människa är en liten sten i rymden, men enligt mig är du lite mer värdefull. Du är en diamant som för varje dag, varje intryck, varje upplevelse, varje ögonblick blir vackrare och vackrare på alla sätt.

tjejen som skrev brevet är en av de bästa jag känner. hon gör mig lycklig och vet alltid vad hon ska säga för att jag ska få tillbaka min kämparglädje och vilja ta över världen igen.
kärlek & pirr | | Kommentera
Upp